ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΉ ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΉ ΣΤΟΥΣ ASTRIAL NOUVELLE!


Astrial Nouvelle: Ένα νέο συγκρότημα, μια νέα παρέα, με κοινά σημεία την αγάπη για τη μουσική αλλά και τη διασκέδαση του κόσμου!


Απολαύστε τους σε μια μοναδική συνέντευξη!


















Astrial Nouvelle…διαφορετικό όνομα για συγκρότημα. Αλήθεια τι σημαίνει και πώς πάρθηκε η απόφαση για να ονομαστείτε έτσι;

"Καλησπέρα και ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση. Πρέπει να σε πάω πίσω στην άνοιξη του 2008, λίγες μέρες πριν το πρώτο μας Live. Υπήρχαν κάποιες συμπτώσεις στην μουσική πορεία των τότε μελών του συγκροτήματος, που μας ένωναν: Ο Κώστας, ο πρώτος κιθαρίστας μας, είχε κάνει το πρώτο μάθημα κιθάρας την ημέρα που ο Γιάννης γεννήθηκε. Και όταν ο Κώστας έβαλε αγγελία για να βρει άτομα για το συγκρότημα, ο Γιάννης ήταν ο πρώτος που απάντησε. Ο Αλφόνσο έπαιζε σε δικά του ακουστικά live ένα τραγούδι του Γιάννη, χωρίς να γνωρίζει τον Γιάννη. Επίσης και τα αρχικά του ονόματος του τυχαίνει να είναι Α.Ν.., και πάει λέγοντας. Μας ήρθε φυσικό να το ονομάσουμε έτσι. Το Αστρικό νέο. Μας συνδέει καρμικά. Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι αυτή η περίεργη παράδοση συνεχίζεται και με τα νεότερα μέλη της μπάντας. Ο Θοδωρής για παράδειγμα ήταν fan της μπάντας από τότε."





Πόσα μέλη είστε; Ας μιλήσει ο καθένας για τον εαυτό του…
"Είμαστε τέσσερα μέλη.

- Εγώ είμαι ο Γιάννης! Και κρατάω το μικρόφωνο...

-Εγώ είμαι ο τύπος που γρατζουνάει τα έγχορδα στο προσκήνιο... γνωστός και ως Πάνος!

-Είμαι ο Alfonso και στο Groove μου σε χορεύω...

-Σαν τη σκιά περιπλανιέμαι στο πίσω μέρος της σκηνής.
Το όνομά μου... Θοδωρής!"




Ποιανού ιδέα ήταν το να φτιαχτεί το συγκρότημα αυτό;

"Το συγκρότημα ξεκίνησε το 2007 από τον Γιάννη και τον πρώτο μας κιθαρίστα, τον Κώστα Ράθωση. Ο Αλφόνσο ήρθε το 2008 και είναι, μαζί με τον Γιάννη, τα πιο παλιά μέλη του συγκροτήματος και οι εμπνευστές της συνέχειας του."



Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να συνυπάρχετε τόσα άτομα μαζί;

"Η συνύπαρξη τεσσάρων ή και παρά πάνω ανθρώπων σε μία μπάντα είναι δύσκολη, σίγουρα. Το καλό είναι ότι υπάρχει συνεννόηση. Συζητάμε τα πάντα και οι αποφάσεις παίρνονται πάντα από κοινού."



Πώς αντιδράτε στις διαφωνίες;

"Με χαμόγελο και Jam. Η λύση θα βρεθεί στις νότες."



Πώς παρουσιάζεστε σε αυτούς πού δεν σας γνωρίζουν;

"Γεια σας, είμαστε οι Astrial Nouvelle. Τα υπόλοιπα τα λέει η μουσική."





Δισκογραφικά σε ποιο στάδιο είστε;


"Σε αυτό το σημείο δυστυχώς είμαστε πίσω. Υπήρχε στα σκαριά με την προηγούμενη σύνθεση, ένα project και μάλιστα αρκετά δυνατό, για ηχογράφηση του πρώτου δίσκου μας. Μας πρόλαβαν όμως τα γεγονότα. Υπήρχαν αρκετές διαφωνίες μεταξύ μας τότε, πράγμα που μας οδήγησε να διαλύσουμε το γκρουπ. Σήμερα όμως, είμαστε πιο δυνατοί. Έχουμε πάρει πολλά μαθήματα και τα 'χουμε κάνει θησαυρό και επιστρέφουμε με νέες ιδέες. Υπάρχει υλικό για νέα τραγούδια και πολύ όρεξη για δουλειά."



Μιλήστε μας για τα live σας… τι θα ακούσουμε εκεί;

"Υπάρχουν δυο projects. Το Full Electric, και το Acoustic. Στην ουσία είναι το ίδο από πλευράς ρεπερτορίου. Αλλάζει ο ήχος. Είμαστε πάντα οι τέσσερις μας, με τη διαφορά που, ο Πάνος παίζει ακουστική κιθάρα, αντί ηλεκτρικής, ενώ ο Θοδωρής παίζει Cajon αντί των Drums. Το ρεπερτόριο μας κινείται από το Classic Rock στο Alternative, από Hard Rock σε progressive rock και κλασσικό Metal και από Rock n Roll σε Blues και swing. Πως παντρεύονται όλα αυτά μαζί; Μα για αυτό είμαστε οι Astrial Nouvelle."




Παίζετε τραγούδια πού σας αρέσουν ή τραγούδια πού ο κόσμος αγαπάει;

"Παίζουμε, από τα τραγούδια που ο κόσμος αγαπάει, αυτά που μας αρέσουν. Σε μπέρδεψα; Ας πούμε ότι ψάχνουμε να βρούμε τραγούδια που ο κόσμος αγαπάει, που όμως ποτέ κανείς δεν σκέφτηκε να βάλει στο ρεπερτόριο του. Αυτό έγινε με το Puttin' on the ritz, το οποίο ανέβηκε πριν λίγο καιρό στο κανάλι μας στο YouTube."




Όνειρα και σχέδια για το μέλλον;

"Θέλουμε να ταξιδέψουμε τη μουσική μας παντού."




Τι θεωρείτε επιτυχία και μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε;

"Επιτυχία είναι να ακούς έναν άγνωστο να σιγοτραγουδάει το τραγούδι σου. Μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε; Μέχρι εκεί που πάει θα το περπατήσουμε.Επίσης επιτυχία είναι θέμα προοπτικής. Έχουμε επιτύχει, γιατί έχουμε επιτύχει τους μέχρι τώρα στόχους μας, αυτούς που εμείς έχουμε θέσει για εμάς! 



Υπάρχει αρχηγός στο συγκρότημα;
"Επίσημα όχι. Όλες τις αποφάσεις που αφορούν τη μπάντα τις παίρνουμε από κοινού. Ο καθ' ένας στη μπάντα έχει το δικό του ρόλο."











Τι να περιμένει από σας ο κόσμος;

"Πολλά Live και Δυνατά Party!!!"




Πώς μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει μαζί σας;

"Μέσα από τις σελίδες μας στο Facebook https://www.facebook.com/astrial.nouvelle?fref=ts και https://www.facebook.com/Astrial-Nouvelle-102687739817239/?fref=ts , από όπου μπορείτε να μάθετε όλα τα νέα μας."



Τι προσδοκείτε να σας φέρει το 2017;

"Αρκετές εμφανίσεις προς το παρόν. Ίσως έρθει και κάποιο single. Σίγουρα θα είναι δυνατή χρονιά."





















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ - ΣΠΥΡΟΣ ΖΩΙΤΣΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ZUMBA INSTRUCTOR ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΝΙΚΟΛΕΤΟ

Αποκλειστική συνέντευξη στην ΈΛΕΝΑ ΦΩΤΙΟΥ