ΕΥΧΕΣ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2012

Ένας καλός φίλος και καλός συνάδελφος, ο Βαγγέλης Στεργίου, μίλησε με επώνυμους όπου μας εύχονται για το 2012 και κάνουν ποδαρικό στο blog.

Πέγκυ Ζήνα



Επιθυμώ όλοι οι Έλληνες να είναι πιο ευτυχισμένοι το 2012. Να καταφέρουμε όλοι μας να βρούμε το χαμένο χαμόγελο, που ειλικρινά λείπει από τους περισσότερους. Καλή επιτυχία και στο νέο blog!









Πασχάλης Τερζής



Υγεία, υγεία και πάλι υγεία σε όλους. Δύσκολες εποχές, που όμως δε πρέπει να το βάλουμε κάτω. Εύχομαι μια νέα χρονιά περισσότερο καλή για τον κόσμο.










Σοφία Βόσσου



Επειδή έχω βαρεθεί τη γκρίνια γύρω μου τα τελευταία χρόνια, δικαιολογημένα στις περισσότερες των περιπτώσεων, προτείνω να πάμε κόντρα και να χαμογελάμε διαρκώς. Εύχομαι να υπάρχει αγάπη και τρυφερότητα στις σχέσεις μας με τους άλλους. Όσο για το νέο blog καλή επιτυχία. Χρειαζόμαστε τέτοιου είδους εγχειρήματα.









Δημήτρης Μητροπάνος



Το 2012 να φέρει υγεία στον κόσμο και μια καλύτερη Ελλάδα, που σίγουρα την αξίζουμε.









Τόλης Βοσκόπουλος



Αγάπη, υγεία, ευτυχία και καλοσύνη.  Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο.









Μιχάλης Μαρίνος



Μακάρι να μπορέσουμε όλοι το 2012 να βρούμε τον καλό μας εαυτό. Να ξεχαστούμε λίγο από τις άσχημες εποχές που βιώνουμε και να νιώσουμε λίγο διαφορετικά. Πιο αισιόδοξα! Χρόνια πολλά σε όλους!




Γιώργος Τσαλίκης



Θα ήθελα να γινόταν να γυρίσουμε το χρόνο πίσω ορισμένα χρόνια και να μην έχουμε αφήσει να φτάσει η χώρα μας σε αυτή την κατάσταση. Είναι στενάχωρο να βλέπω γύρω μου τους συνανθρώπους μου να υποφέρουν. Το πνεύμα των Χριστουγέννων, ελπίζω να φωτίσει κάποιους πολιτικούς, που καλώς ή κακώς εξαρτάται η τύχη μας από εκείνους.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ - ΣΠΥΡΟΣ ΖΩΙΤΣΑΣ

Αποκλειστική συνέντευξη στην ΈΛΕΝΑ ΦΩΤΙΟΥ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ZUMBA INSTRUCTOR ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΝΙΚΟΛΕΤΟ