Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ

Η δύναμη των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης είναι ευρέως γνωστή. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι πολλοί είναι αυτοί που αποζητούν έστω και πέντε λεπτά δημοσιότητας.
Πολλά είναι τα ευτράπελα που έχουμε δει αλλά και που έχουμε ακούσει.
Σίγουρα πολλές φορές που έχετε απορήσει και έχετε αναρωτηθεί πώς κάποιος ατάλαντος κάνει επιτυχία, και γίνεται "εν μια νυκτί" γνωστός. Εφημέρα γνωστός βέβαια.
Γιατί σας διαβεβαιώνω, αν κάποιος δεν αξίζει, δεν έχει το λεγόμενο ταλέντο, όσα σουξέ και αν κάνει, όσο και να ακουστεί στο ραδιόφωνο, όσο και να προληθεί στην τηλεόραση, αν δεν το ΄χει, θα σκάσει σαν πυροτέχνημα και μετά θα σβηστεί στον ουρανό.
Βομβαρδιζόμαστε καθημερινά με πλειάδα νέων τραγουδιών, με νέους καλλιτέχνες που αποζητούν και αυτοί μερίδιο στην πίτα του τραγουδιού χωρίς να τους νοιάζει αν κάνουν για αυτό το χώρο.
Θεωρούν πως επειδή πιάνουν ένα μικρόφωνο έχουν και τα απαραίτητα προσόντα ώστε να κάνουν το λεγόμενο σουξέ.
Ανοίγοντας λοιπόν το ραδιόφωνο μας, ακούμε κάθε δυο ή κάθε τρείς ώρες τα ίδια κομμάτια. Πολλές φορές δεν ξεπερνάνε τα είκοσι με είκοσι πέντε το σύνολο.
Αφενός γιατί δεν υπάρχουν καλά τραγούδια σήμερα και αφετέρου επειδή προωθούν συγκεκριμένα κομμάτια και συγκεκριμένους τραγουδιστές.
Επειδή το ραδιόφωνο αναμφισβήτητα είναι η παρέα του κόσμου, κάποιοι εκμεταλεύονται το γεγονός αυτό και μας προβάλλουν ότι θέλουν.
Ο κόσμος όμως που ξέρει να ξεχωρίζει απορρίπτει τους τραγουδιστές που με την αφωνία του μας παίρνει τα αυτιά και επιστρέφει στα παλιά καλά λαϊκά τραγούδια.
ΓΙΑΤΙ μπορεί το ραδιόφωνο να έχει τεράστια δύναμη αλλά η δύναμη του κόσμου είναι πολύ μεγαλύτερη.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ - ΣΠΥΡΟΣ ΖΩΙΤΣΑΣ

Αποκλειστική συνέντευξη στην ΈΛΕΝΑ ΦΩΤΙΟΥ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ZUMBA INSTRUCTOR ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΝΙΚΟΛΕΤΟ