ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ "KINGS"


Το luxuriοus bar "Kings"  άνοιξε τις πύλες του το βράδυ της Πέμπτης φιλοδοξώντας να γίνει το απόλυτο trend της πόλης!  Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης υποδέχθηκε αγαπημένα πρόσωπα της δημόσιας ζωής.


Ανάμεσά τους ο Κώστας Βουτσάς με την Κάτια Νικολαϊδου, ο Κώστας Αποστολάκης με την αγαπημένη του Αμέλια Αναστασάκη στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά τον αρραβώνα τους, η Ειρήνη Νικολοπούλου με την κόρη της Έλενα Τουπογιάννη και τον επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ευρωπαικής επιτροπής στην Ελλάδα Πάνο Καρβούνη,  η Έφη Παπαθεοδώρου,  ο Μάνος Παπαγιάννης με την Αγγελική Δαλιάνη, ο Γιώργος Χειμωνέτος, ο Στέλιος Καλαθάς, ο Πέτρος Ίμβριος, ο ράπερ Bo, η Ελένη Κρίτα, η Νικολέττα Βλαβιανού. ο Γιώργος Λεμπέσης με τη σύζυγό του Σοφία Τραντίδου, ο Κωνσταντίνος Παντζής, οι Master Tempo, αλλά και οι Γιάννης Καρατζογιάννης, Γαλήνη Τσεβά, Πένυ Σταθάκη, Κώστας Κωστόπουλος, Μάνος Τσότρας, Ηλίας Αλεξάνδρου, Χριστίνα Παπαδάκη, Νίκος Κατράκης και Ειρήνη Αλιβιζάκη βρέθηκαν εκεί για να του ευχηθούν στο νέο επιχειρηματικό του ξεκίνημα.


Ο χορός και το κέφι αναδείχτηκαν οι "πρωταγωνιστές" της βραδιάς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε μία νύχτα που θα μείνει αξέχαστη!


«Kings»: Θησέως 214. Καλλιθέα







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ - ΣΠΥΡΟΣ ΖΩΙΤΣΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ZUMBA INSTRUCTOR ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΝΙΚΟΛΕΤΟ

Αποκλειστική συνέντευξη στην ΈΛΕΝΑ ΦΩΤΙΟΥ