ΕΤΣΙ ΛΑΪΚΑ...


Το αδιαχώρητο επικράτησε και αυτό το διήμερο στο TEATRO Music Hall με τους Βασίλη Καρρά, Νίκο Μακρόπουλο και Vegas να ξεσηκώνουν το αθηναϊκό κοινό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το βράδυ της Παρασκευής ήταν ξεχωριστό για τον Βασίλη Καρρά, αφού κατά την διάρκεια του πρώτου προγράμματος πραγματοποιήθηκε η απονομή πλατινένιου δίσκου για το άλμπουμ "Έτσι λαϊκά" που κυκλοφορεί απ’ την Universal Music.


   Το παρών στην ξεχωριστή βραδιά έδωσαν οι δημιουργοί του άλμπουμ, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Μουκίδης , Χριστόδουλος Σιγανός, Χρήστος Δάντης, Αλέκος Χρυσοβέργης, Γαβριήλ Γαβριήλογλου, Γιάννης Μουκίδης,  Ηλίας Φιλίππου, Νίκος Γρίτσης, Βαλεντίνο, Γιώργος Τσοπάνης, Νίκος Σαρρής, Σπύρος Γιατράς, Γιάννης Μαλλιάς, οι οποίοι παρέλαβαν τις πλακέτες απ’ τον διευθυντή της Universal Music Greece κο Τάσο Ξιναρή.  Επίσης πλακέτα παρέλαβε ο Γιάννης Γκιούρας για την επιμέλεια παραγωγής, αλλά και για το Studio New Sound, όπου ηχογραφήθηκαν τα 13 τραγούδια  του δίσκου, ο Κώστας Καλημέρης για το Studio Prism όπου ηχογραφήθηκε το "Μη μ’ αγαπάς", καθώς και ο Αντώνης Γούναρης που είχε την επιμέλεια παραγωγής στο τραγούδι "Έτσι σ’ αγάπησα".

   Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραβρεθεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ενώ την πλακέτα του παρέλαβε η Universal Music, ούτε και οι δημιουργοί Μιχάλης Τουραντζίδης ,Βασίλης Γαβριηλίδης,  Θάνος Παπανικολάου,  Αργύρης Αράπης.   
   Φανερά συγκινημένος ο  δημοφιλής καλλιτέχνης είπε χαρακτηριστικά "Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους συντελεστές που νοιάζονται για εμάς, εμείς απλά τραγουδάμε, βάζουμε την φωνή μας σε αυτά που δημιουργούν, και δυστυχώς πάντα είναι άγνωστοι, από σήμερα λοιπόν θέλω να είναι γνωστοί σε όλον τον κόσμο γι’ αυτό που κάνουν ,δίνουν, δημιουργούν , για την αγάπη τους για το τραγούδι. Πολλές φορές αυτοί οι άνθρωποι που αγωνίζονται,  γράφουν και εμείς κάποια στιγμή που δεν είμαστε καλά τα απορρίπτουμε και τότε αυτοί οι άνθρωποι κατεβάζουν το κεφάλι γιατί έβαλαν την ψυχούλα τους μέσα και λένε ΄μα γιατί;’ Γιατί εμείς δεν είμαστε στην κατάλληλη στιγμή να δεχθούμε αυτό που έγραψε αυτός για εμάς.  Ευχαριστώ πολύ και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο για την υπομονή σας γιατί εγώ 35 ολόκληρα χρόνια έναν άνθρωπο δεν θα τον άκουγα ποτέ. Είστε υπέροχοι".
   Απ’ την βραδιά αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει η οικογένεια του Βασίλη Καρρά, αλλά και αγαπημένοι φίλοι που έδωσαν το παρόν όπως ο  Δημήτρης Ρίζος αλλά και  καλλιτέχνες όπως οι Πάνος Κιάμος, Γιώργος Γιαννιάς, Μαριάντα Πιερίδη, Ηλίας Βρεττός, Άρης Πλασκασοβίτης,  Νικόλ Παπαριστοδήμου, Χριστίνα Κολέτσα,  αλλά και οι συνεργάτες του Νίκος Μακρόπουλος, Vegas και Ειρήνη Δανιήλ με τους οποίους μοιράστηκαν την ίδια πίστα το χειμώνα στην Θεσσαλονίκη, αλλά και τώρα στο "TEATRO Music Hall".  
Οι εμφανίσεις του πιο επιτυχημένου σχήματος για την φετινή σεζόν ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 28 Απριλίου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ - ΣΠΥΡΟΣ ΖΩΙΤΣΑΣ

Αποκλειστική συνέντευξη στην ΈΛΕΝΑ ΦΩΤΙΟΥ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ZUMBA INSTRUCTOR ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΝΙΚΟΛΕΤΟ