ΧΑΡΤΙΝΑ ΤΡΕΝΑ

O Νίκος Σιακούφης από την Άρτα έρχεται να συνεχίσει την παράδοση σημαντικών ροκ τραγουδοποιών από την περιφέρεια. Σε συνεργασία με την Fm Records κυκλοφορεί την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Χάρτινα τρένα»."
Σε μία εποχή που οι ολοκληρωμένες δουλειέςτείνουν να εκλείψουν, ο Νίκος Σιακούφης,με το πείσμα και τον ενθουσιασμό που διακρίνει τους νέους, ταλαντούχους καλλιτέχνες, μας παραδίδει έντεκα καινούργια τραγούδια (τα περισσότερα σε δικούςτου στίχους και μουσική) που εκφράζουν τα όνειρα αλλά και τις αγωνίες των νέωνανθρώπων. 


Ρυθμοί κλασικού ροκ δανείζονται στοιχείαμοντέρνας αντίληψης και ταξιδεύουν στο μέλλον δίνοντας την αίσθηση της διαχρονικότητας των ακουσμάτων, πείθοντας ότι το κλασσικό πρότυπο αντέχειακόμη.
Πρώτοsingle του δίσκου η “Υπέροχη μέρα”, ένα αισιόδοξο τραγούδι που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη αυτές τις μέρες. Για να ξεκινάμε με δύναμη κάθε πρωί και να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα μας με χαμόγελο.
Τον Φεβρουάριο του 2012, τα “Χάρτινα τρένα”ψηφίζονται ως το καλύτερο τραγούδι στον μεγαλύτερο διαδυκτιακό διαγωνισμό της χώρας, στο Big Buzz του musicwave.gr, παίρνοντας δελεαστικά σχόλια από τους ακροατές.
Ακούστε το δυνατά!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ - ΣΠΥΡΟΣ ΖΩΙΤΣΑΣ

Αποκλειστική συνέντευξη στην ΈΛΕΝΑ ΦΩΤΙΟΥ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ZUMBA INSTRUCTOR ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΝΙΚΟΛΕΤΟ