Αποκλειστική συνέντευξη στην ΈΛΕΝΑ ΦΩΤΙΟΥ


Οι mousikesnotes δίνουν πάντα το βήμα σε νέους καλλιτέχνες να μιλήσουν μα και να παρουσιάσουν τη δουλειά τους. Μια νέα τραγουδίστρια, με λαϊκή φωνή, η Έλενα Φωτίου μας συστήνεται και μας...εντυπωσιάζει!







Πως συστήνεσαι σε αυτούς που δεν σε γνωρίζουν και τι τους λες για σένα; "Συστήνομαι ως Έλενα Φωτίου, τραγουδίστρια" Το τραγούδι πώς μπήκε στη ζωή σου; "Από μικρή ηλικία έδειξα μεγάλο ενδιαφέρον στη μουσική και συγκεκριμένα στο λαϊκό τραγούδι ! Μελετούσα τραγουδώντας μεγάλες τραγουδίστριες όπως τη Μοσχολιού τη Σακελάριου και τη Παπαδόπουλου." Τι το διαφορετικό πιστεύεις πως έχεις που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις από τους υπόλοιπους τραγουδιστές; "Πιστεύω πως εκτός από μια καλή φωνή και μια ωραία σκηνική παρουσία που πρέπει να έχεις για να ξεχωρίσεις παίζει μεγάλο ρόλο η χροιά της φωνής και η αυτοπεποίθηση σου!" Μιλησε μας για το μουσικό σου βήμα... "Ξεκίνησα να μελετώ μουσική παίζοντας πιάνο και παράλληλα πήγαινα στο Μακεδονικό ωδείο όπου μάθαινα αρμονίες, ιστορία μουσικής και ορθοφωνία . Με προσεκτικά βήματα ξεκίνησα την σταδιοδρομία μου από την Θεσσαλονίκη και είχα την τύχη να βρεθώ σε μεγάλα σχήματα και κέντρα διασκέδασης όπου απέκτησα ρεπερτόριο και εμπειρία."
Ποιες οι συνεργασίες σου μέχρι τώρα;
"Συνεργάστηκα με πολλούς τραγουδιστές όπως Σταμάτης Γονίδης Λίτσα Διαμάντη, Τζένη Βάνου, Νατάσα Θεοδωρίδου, Γιώργο Τσαλίκη, Κατερίνα Στανίση, Γιώργο Μαργαρίτη και πολλούς άλλους".
Ποια έχεις ξεχωρίσει και γιατί;
"Όλοι οι καλλιτέχνες είναι ξεχωριστοί και μοναδικοί!"
Μέχρι που θα έφτανες για να κάνεις αυτό που θες;
"Ότι και να προσπαθήσεις να κανείς για να φτάσεις εκεί που θες αν δεν έχει άστρο δεν θα καταφέρεις τίποτα!"
Ποιο Μότο σε χαρακτηρίζει;
"Κανένα … μουσική και μόνο μουσική!"


Η ομορφιά ανοίγει πόρτες πιστεύεις;
"Η ομορφιά ανοίγει πόρτες αλλά και κλείνει πόρτες όταν βρεθούν στο δρόμο σου άσχημοι άνθρωποι !! Και αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να το διαχειριστείς σωστά αλλά και να έχεις ανθρώπους δίπλα σου που θα σε καθοδηγούν."
Τι θα ήθελες να σου φέρει το μέλλον;
"Υγεία πάνω από όλα!!! Όλα τα άλλα γίνονται."
Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε δέκα χρόνια;
"Όπως ακριβώς είμαι αυτή τη στιγμή!! Όταν ξέρεις τι θέλεις και τα έχεις Βρει με τον εαυτό σου είσαι ευτυχισμένος και θα παραμείνεις για πάντα!"
Πού θα εμφανίζεσαι το φθινόπωρο ;
"Θα βρίσκομαι στη Καρδίτσα στο "Χάραμα" με ένα νεανικό πρόγραμμα"
Τι να περιμένουμε από σένα;
"Ετοιμάζουμε ένα ντουέτο που θα φέρει ταραχή ! Και όχι μόνο! ! Υπέροχα τραγούδια πάντα σε λαϊκούς δρόμος σε συνεργασία πάντα με την Real Music."
Η κρίση πιστεύεις έχει μεγάλο αντίκτυπο και στην νυχτερινή διασκέδαση;
"Βεβαίως είναι δύσκολα τα πράγματα κακά τα ψέμματα αλλά ο κόσμος έχει ανάγκη να διασκεδάσει,να ξεσκάσει και να ξεφύγει από τα προβλήματα του."
Πες μας δύο λόγια για το πρώτο σου τραγούδι.
"Κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες μέσα από την Real Music …Έχει γενικό τίτλο ΄΄Που να ‘ξερες΄΄ σε στίχους του Απόστολου Βλάχου και μουσική του Δημήτρη Κορφιάτη. Ελπίζω να το αγαπήσει ο κόσμος γιατί έγινε με πολύ μεράκι και όρεξη. "
Κλείνοντας τι θα ήθελες να πεις στους αναγνώστες μας;
"Θέλω να τους ευχαριστήσω και να υποσχεθώ πως από μένα θα ακούνε μόνο καλά τραγούδια λαϊκά …Γιατί δυστυχώς η μουσική βιομηχανία πλέον δεν στηρίζει το καλό Ελληνικό λαϊκό τραγούδι !! Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ!!"



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ - ΣΠΥΡΟΣ ΖΩΙΤΣΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ZUMBA INSTRUCTOR ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΝΙΚΟΛΕΤΟ