6+1 πράγματα που δεν ξέρετε για τον Ηλία Βρεττό!





Ηλίας Βρεττός: Ειλικρινής, ανοιχτός και αληθινός προκαλεί πάντα με τα τραγούδια του μα και με τις δηλώσεις του.
Ύστερα από αναζήτηση δηλώσεων του ξετρυπώσαμε τις καλύτερες πληροφορίες που θα θέλατε να μάθετε...




1.Είναι «σχεσάκιας» και δίνει πολλές ευκαιρίες στη σχέση του. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα τελειώσει κάτι εν βρασμώ ψυχής, χωρίς να είναι σίγουρος. Στο τέλος, έχει υπάρξει άπιστος.

2.  Πριν γίνει τραγουδιστής ήταν μπουφετζής, σερβιτόρος, εργάστηκε ως βοηθός λογιστή και μετά σε μία πολύ γνωστή αλυσίδα cafe. Εκεί τα έκανε όλα, ξεκινάς στην ουσία από την αρχή. Μέχρι να σε δουν, να σε δοκιμάσουν και να σε εμπιστευτούν, κάνεις τα πάντα. Για ένα διάστημα καθάριζε μόνο τις τουαλέτες και το υπόλοιπο μαγαζί. Κι επειδή είχε τριβή με τη ζωή, μπόρεσε πλέον να εκτιμήσει τα καλά που του έρχονταν και να ελίσσεται μέσα από τις δυσκολίες της ζωής, παρόλο που η εποχή είναι απίστευτα σκληρή.


3. Δεν του αρέσει το ψέμα κι η υποκρισία. Το δήθεν κι η διπροσωπία!

4. Δεν θυμώνει εύκολα!

5. Δεν είναι ιδιαίτερα πολιτικοποιημένος με την έννοια δηλαδή ότι δεν άνηκε ποτέ σε κάποια συγκεκριμένη ιδεολογία, σε κάποιο κόμμα και χρώμα. Έχει τις απόψεις του, αλλά κανείς από τους υφιστάμενους ή προηγούμενους σχηματισμούς δεν καλύπτει στο ακέραιο τις δικές του απόψεις.

6. Δεν έχει δοκιμάσει ποτέ ουσίες. Επειδή ήταν αθλητής κι έκανε πρωταθλητισμό, δεν κάπνισε ποτέ, δεν έχει δοκιμάσει ποτέ ναρκωτικά… Είναι υπέρ της άποψης ότι είναι καλό να δοκιμάζεις πράγματα στη ζωή σου. Αλλά σε κάποια πράγματα έχει άρνηση και δεν θα ήθελε καν να τα δοκιμάσει. Ένα από αυτό είναι και οι ουσίες.


7.Ο καλλιτέχνης πάνω στη σκηνή πρέπει να αισθάνεται θεός. Το θέμα είναι, όταν κατεβαίνει από αυτήν, να ζει σαν κανονικός άνθρωπος!





Οι mousikesnotes ευχαριστούν τις εξής πηγές: www.mad.tv, το Down town της Κύπρου, το http://www.hit-channel.com, το www.faysbook.gr, http://www.lay-out.gr, 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ - ΣΠΥΡΟΣ ΖΩΙΤΣΑΣ

Αποκλειστική συνέντευξη στην ΈΛΕΝΑ ΦΩΤΙΟΥ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ZUMBA INSTRUCTOR ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΝΙΚΟΛΕΤΟ