Μουσικά νέα & μουσικές προτάσεις!




Ο Γιώργος Αλτής διασκευάζει και "πειράζει" το τραγούδι του Μάρκου Βαμβακάρη "Όσοι έχουνε πολλά λεφτά" γεμίζοντάς μας αισιοδοξία και ελπίδα για το αύριο! Έχοντας πάντα ως βάση του τη βαθιά γνώση και αγάπη για τη λαϊκή μουσική, παρέα με τους συνεργάτες - μουσικούς τζαμάρουν απενοχοποιημένα πάνω σε ένα τραγούδι του Μάρκου Βαμβακάρη που δεν θα πάψει ποτέ να είναι επίκαιρο!

"Όσοι έχουνε πολλά λεφτά να ' ξερα τι τα κάνουν,
άραγε σαν πεθάνουνε βρ' αμάν αμάν, μαζί τους θα τα πάρουν"!

Το τραγούδι "Όσοι έχουνε πολλά λεφτά" οπτικοποιήθηκε πρόσφατα από τον σκηνοθέτη Νίκο Καλλιπολίτη με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους μουσικούς αλλά και ανθρώπους της διπλανής μας πόρτας!
Download link σε μορφή wav
Παράλληλα ο Γιώργος Αλτής συνεχίζει τις εμφανίσεις του κάθε Κυριακή μεσημέρι στις "Χίλιες και δύο νύχτες" (Καραϊσκάκη 10, Ψυρρή, 2103317293) σε ένα μοναδικό, απρόβλεπτο και απενοχοποιημένο πρόγραμμα. Από το «Όσοι έχουνε πολλά λεφτά» στο  «Padam padam» και από το «Άνοιξε γιατί δεν αντέχω» στο «Συγγνώμη κύριε, ποιος είστε;» συν παλιά και καινούργια τραγούδια του Γιώργου Αλτή. Αγαπημένα λαϊκά και ρεμπέτικα, όλα σε “Ντρίγκι ντρίγκι” άποψη.








Η Μελίνα Μακρή στη Σφίγγα!
Παρασκευή 10 , 17 και 24 Φεβρουαρίου

Η Μελίνα Μακρή εμφανίζεται ζωντανά στη μουσική σκηνή «Σφίγγα»
τις Παρασκευές 10, 17 και 24 Φεβρουαρίου.

Το πρόγραμμα που παρουσιάζει είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι στο έντεχνο ελληνικό
τραγούδι με σταθμούς σημαντικές δημιουργίες των μεγάλων μας συνθετών.

Η Μελίνα Μακρή ανατρέπει την εικόνα της και επικεντρώνεται στην ουσία της τέχνης της,
δημιουργώντας με τη λυρική δύναμη της ερμηνείας της ένα πρόγραμμα που θα σας σαγηνεύσει .

Η νέα πορεία της,  έχει ήδη σηματοδοτηθεί με την κυκλοφορία από την Spider music του
τραγουδιού (digital single)  «Δεν σε ξεχνώ», σε μουσική του Φράνκι Λούβαρη και στίχους της Ευανθίας Μάγνη,
το οποίο έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία τόσο ψηφιακά όσο και με συνεχείς αναμεταδόσεις από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς όλης της χώρας.

                                         
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
Ώρα έναρξης: 22.30
Τιμή εισόδου στο μπαρ: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί







ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠ "Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ" ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΙΟΛΑ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ....


Σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί από τη Minos  Emi το νέο τραγούδι "Η Μάνα μου",  του Σταύρου Σιόλα, με τη συμμετοχή τουΜανώλη Μητσιά.
Τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει η Sunny Μπαλτζή και τη μουσική ο Σταύρος  Σιόλας.

Ένα τραγούδι για το παγκόσμιο σύμβολο της ανιδιοτελούς αγάπης και αυτοθυσίας, τη Μάνα.
Στίχοι από ένα σύμπαν λυρικό και σκληρό που στοιχειοθετούν το αρχετυπικό και μαρτυρικό της πρόσωπο.
Μουσική που αντλεί τα χρώματα της από το διαχρονικό ελληνικό τοπίο, σύγχρονη και παλιά.

Το τραγούδι οπτικοποιήθηκε ήδη, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Περικλή Μαθιέλη και είναι σίγουρο ότι θα σας "αγγίξει" βαθειά.

Η Όλγα Δαμάνη, φιγούρα οικεία και κινηματογραφική, δανείζει το πρόσωπο, τα μαλλιά ,τα χέρια και το βαθύ της βλέμμα και ενσαρκώνει την εμβληματική εικόνα της μάνας.

Ο Σταύρος Σιόλας σαν μικρότερος γιος αφηγείται ξαπλωμένος στο χώμα σε εμβρυακή στάση τις μνήμες που ανασύρει σε ένα πλάνο που συμβολίζει την έννοια της απώλειας και του απροστάτευτου.

Ο Μανώλης Μητσιάς ,φιγούρα πατρική και στωική, κουβαλά στην εικόνα και τη φωνή του το φορτίο μιας Ελλάδας με σπουδαία καλλιτεχνική άνθιση και μεγάλους δημιουργούς.

Οι  φάροι και τα εργοστάσια του Λαυρίου, τα χωράφια με τις πέτρες και οι βαλτοί με τις καλαμιές του Μαραθώνα, αλλά και το παλιό σπίτι στ΄  Αναφιώτικα συνθέτουν το σκηνικό μέσα στο οποίο κινούνται οι τρεις χαρακτήρες της ιστορίας του τραγουδιού, σε ένα βίντεο γυρισμένο σαν ταινία μικρού μήκους με έμφαση στη φωτογραφία.




 ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ

«Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΝΤΟΣ ΜΟΥ»

Μουσική: Γιώργος Σαμπάνης
Στίχοι: Ελεάνα Βραχάλη

Μετά τις «Κλειδαριές», ο Γιώργος Νταλάρας χαρίζει τη μοναδική φωνή του
στο ζεϊμπέκικο «Η Θάλασσα Εντός Μου»

Η αειθαλής φωνή του Γιώργου Νταλάρα, αφού συναντήθηκε επιτυχημένα με την κλασική ροκ χροιά του Μπάμπη Στόκα στις «Κλειδαριές», ντύνει τώρα με ανεπανάληπτο τρόπο, ένα γεμάτο δύναμη και συναίσθημα ζεϊμπέκικο, που είχε πολλά χρόνια να εμφανιστεί όμοιό του!

Έμπνευση για τους υπέροχους στίχους της Ελεάνας Βραχάλη ήταν το βιβλίο της«Φυλακή Υψίστης Ασφαλείας» (εκδ. Καστανιώτης). Μαζί με τον επί πολλά χρόνια ταλαντούχο συνεργάτη και φίλο της συνθέτη Γιώργο Σαμπάνη, έγραψαν για τον Γιώργο Νταλάρα και τον Μπάμπη Στόκα έντεκα μουσικά διαμάντια, που αποκαλύπτουν σιγά σιγά τη λάμψη τους: πρώτα τη μπαλάντα «Κλειδαριές», που αγκαλιάστηκε αμέσως με πολλή αγάπη από τους εραστές του ποιοτικού ελληνικού τραγουδιού, τώρα το ζεϊμπέκικο «Η Θάλασσα Εντός Μου» και έπεται συνέχεια…  

Οι τέσσερις τους βρίσκονται όλους αυτούς τους μήνες στο στούντιο, ετοιμάζοντας το ολοκληρωμένο άλμπουμ «Φυλακή Υψίστης Ασφαλείας», μια μεγάλη μουσική συνάντηση που αναμένεται με προσμονή να κυκλοφορήσει σύντομα από την Cobalt Music.




ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ

«ΥΠΟΜΟΝΗ»

Μουσική: Γιώργος Σαμπάνης
Στίχοι: Ελεάνα Βραχάλη

Μετά τις «Κλειδαριές», ο Μπάμπης Στόκας ερμηνεύει συγκλονιστικά
την ροκ μπαλάντα «Υπομονή»

Η κλασική ροκ χροιά του Μπάμπη Στόκα, αφού συναντήθηκε επιτυχημένα με τη μοναδική φωνή του Γιώργου Νταλάρα στις «Κλειδαριές», ζωντανεύει τώρα συγκλονιστικά, όπως μόνο αυτός μπορεί, το ερωτικό δράμα πίσω από τους σπαρακτικούς στίχους της ροκ μπαλάντας «Υπομονή», ένα τραγούδι instant-classic, από αυτά που εμφανίζονται μια φορά στα δέκα χρόνια!

«Κι όλοι μου λένε, υπομονή·
μια λέξη μόνο, πονάει πολύ […]

Στα όνειρα εμπόδιο η ζωή·
και μόνο αυτή.
Και ξύπνησα.»







ΛΟΥΚΑΣ ΓΙΩΡΚΑΣ
«ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ»
Νέο Single

Μουσική: Avi Ohayon
Στιχοι: Βίκυ Γεροθόδωρου

Ακούστε το καινούργιο τραγούδι του αγαπημένου νεαρού λαϊκού τραγουδιστή
που κυκλοφορεί από την Cobalt Music!


Ανανεωμένος, πολύ χαρούμενος, με καθαρό μυαλό & έτοιμος για δουλειά (αντίθετα με τον τίτλο του single), ο Λούκας Γιώρκας κυκλοφορεί σήμερα το νέο του τραγούδι «Δεν Πάω Στη Δουλειά», μετά την επίσημη ένταξή του πριν λίγες μέρες στο δυναμικό της νέας του δισκογραφικής οικογένειας & μητέρας των μεγάλων επιτυχιών Cobalt Music.

Το χορευτικό τραγούδι «Δεν Πάω Στη Δουλειά» με τον ερωτικό στίχο-ατάκα της Βίκυς Γεροθόδωρου, προορίζεται να ξεσηκώσει τους οπαδούς της κεφάτης λαϊκής μουσικής σε όλη την Ελλάδα, που ξεχωρίζουν τον γοητευτικό νεαρό ερμηνευτή για την ωραία λαϊκή φωνή και για τον καθαρό χαρακτήρα του.

Το νέο single «Δεν Πάω Στη Δουλειά» του Λούκα Γιώρκα κυκλοφορεί από την Cobalt Music

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ - ΣΠΥΡΟΣ ΖΩΙΤΣΑΣ

Αποκλειστική συνέντευξη στην ΈΛΕΝΑ ΦΩΤΙΟΥ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ZUMBA INSTRUCTOR ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΝΙΚΟΛΕΤΟ