Τα μουσικά νέα της βδομάδας...για να μην μένετε "πίσω"!

Άλλη μια βδομάδα σχεδόν φτάνει στο τέλος της και για ακόμα μια φορά, τα μουσικά νέα "τρέχουν"!




Η Άντζυ Αρβανιτίδη πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια από την Κεφαλλονιά, συναντά τον γνωστό ράπερ Tus σε ένα τραγούδι γεμάτο νόημα, "Δεν με παρατάς". Το τραγούδι μάλιστα έχει ήδη οπτικοποιηθεί και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία!





Ο Κώστας Δόξας επανέρχεται στα μουσικά δρώμενα, με το κομμάτι του "Φασαρία" και μάλιστα στο ολόφρεσκο videoclip παίζει η Μαρία Κορινθίου, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, η Σύλβια Δεληκούρα και η Ναταλία Δήμου. Ένα μοναδικό τραγούδι που σίγουρα θα σας αρέσει πολύ!




Ο Κώστας Καραφώτης τραγουδάει "Βρήκα τον παράδεισο" και φυσικά δεν έχουμε κανένα λόγο να μην το πιστέψουμε... Καινούριο single για τον αγαπημένο καλλιτέχνη και καινούρια δισκογραφική εταιρία η Spicy!





O Κώστας Μαρτάκης, στην πιο δημιουργική φάση της καριέρας του μας συστήνει τη νέα του επιτυχία "Άξιζε"! Το τραγούδι αυτό είναι ερωτικό με λαϊκά χρώματα!




Τελευταίος αλλά όχι καταϊδρωμένος, ο Κωνσταντίνος Γαλανός με τη μοναδική του φωνή που ξεχωρίζει, ερμηνεύει το νέο του τραγούδι "Κάποια γιορτάζει"! Η επιτυχία για το κομμάτι αυτό, απλά δεδομένη!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ - ΣΠΥΡΟΣ ΖΩΙΤΣΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ZUMBA INSTRUCTOR ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΝΙΚΟΛΕΤΟ

Αποκλειστική συνέντευξη στην ΈΛΕΝΑ ΦΩΤΙΟΥ