Αποκλειστική συνέντευξη στον ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟ ΑΓΓΕΛΌΠΟΥΛΟ!


Είναι νέος, ταλαντούχος, ανατρεπτικός και ...πέρα από τα συνηθισμένα! Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο που θέλει να κάνει καριέρα βάση των θέλων του και όχι τα θέλω των άλλων!







Ξεκίνησες με μια ανατροπή αφού επανακυκλοφόρησες με μια μοναδική επανεκτέλεση το "Τζίνι". Αλήθεια πώς και το έκανες αυτό και δεν έβγαλες ένα νέο κομμάτι;
Δεν αντιμετώπισα το Τζίνι ως διασκευή. Είναι ένα καινούριο κομμάτι, με το ολόδικο του μήνυμα, μια ξέχωρη αντιμετώπιση, πανκ ροκ ενορχήστρωση και μια διάθεση που δεν αντιπροσωπεύει ούτε στο ελάχιστο αυτή του πρωτότυπου. Αποτέλεσε ένα project εξαιρετικά απαιτητικό, με πολύωρες πρόβες και ηχογραφήσεις. Μια εργασία για την οποία όπως γνωστοποίησε και ο δημιουργός του τραγουδιού, Enrico Pianori, στον παραγωγό μου, Θοδωρή Μανίκα, είναι αντάξια του τραγουδιού του 1968.

Το βιντεοκλίπ είναι πραγματικά υπέροχο... πιστεύεις στη δύναμη ενός καλού clip;
Η οπτικοακουστική εμπειρία πάντα έχει την πιο επιβλητική δυναμική. Είχαμε την τύχη να αποδώσουμε ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα αλλά είμαι από τους ανθρώπους που προτιμούν να μένουν στον κόσμο ως μουσικοί και όχι ως ηθοποιοί ενός κλιπ.

Μίλησε μας για το πώς ασχολήθηκες με το τραγούδι.
Η ουσιαστική μου ενασχόληση με το τραγούδι και τη μουσική γενικότερα ξεκίνησε από τα πρώτα χρόνια της εφηβείας μου. Μια ακουστική κιθάρα, εμένα να την βασανίζω και μικρά συνοικιακά μπαράκια στα οποία πήγαινα και έπαιζα. Μετά σιγά σιγά άρχιζε να παίρνει το δρόμου του.

Πώς αντιδράς στις άσχημες κριτικές;
Όπως ακριβώς και στις θετικές. Τι εκλαμβάνω, τις επεξεργάζομαι και προσπαθώ να αφομοιώνω μόνο τα ωφέλιμα κομμάτια τους.

"Φτιάξ' τα με ένα στέλεχος"...μίλησε μας για αυτό το κομμάτι.

Το συγκεκριμένο κομμάτι έχει μια ιδιαίτερη αξία για εμένα. Οι δημιουργοί του είναι δύο εξαιρετικά σημαντικά πρόσωπα και υπήρξε μεγάλη μου τιμή που συνεργάστηκα μαζί τους. Το κομμάτι συμπυκνώνει όλα όσα αγαπάω. Χαμηλά-μιλητά φωνητικά τύπου Nick Cave, έναν γρήγορο, ανέμελο βαλς ρυθμό, ρεμπέτικο και περιπαιχτικό στίχο, ωραίες ροκ εκρήξεις. Τουλάχιστον στα δικά μου αυτιά το αποτέλεσμα και η σύλληψη είναι τουλάχιστον ικανοποιητικά.



Ο χώρος του τραγουδιού είναι εύκολος;
Δεν το βλέπω έτσι. Για οτιδήποτε αγαπάς οφείλεις να παλεύεις και να πασχίζεις, πράγμα διόλου εύκολο. Αγαπάω πολύ τη μουσική και γι' αυτό προσπαθώ πάντα για το ομορφότερο.

Την προηγούμενη Κυριακή έκανες μια εκπληκτική εμφάνιση στη "Σφίγγα". Πότε θα ξανά εμφανιστείς εκεί;
Το sequel εκείνης της πολύ όμορφης βραδιάς στη Σφίγγα θα επαναληφθεί και αυτή την Κυριακή 12 Μαρτίου. O κόσμος πραγματικά μας στήριξε και το τόσο καλό αποτέλεσμα οφείλεται κυρίως σε αυτόν. Αισθανόμαι πραγματικά τυχερός που θα έχω την τύχη να το ξαναζήσω όλο αυτό και αυτή την Κυριακή.

Μέχρι πού θες να φτάσεις;
Δεν υπάρχει προορισμός. Πάντα εξελίσσεσαι και συνεχίζεις να δίνεις ζωή σε αυτό που κάνεις, μέχρι, όπως είχε πει και ο Παύλος Σιδηρόπουλος, να σε πάρουν 4 από το πάλκο.

Πιστεύεις στα ... "τζίνι";
Φυσικά και πιστεύω στα Τζίνι! Αλλά ορκίζομαι, για όλα φταίει η Disney.

Ποια είναι η μεγαλύτερη σου ευχή;

Να περπατάω στο δρόμο και να ακούγεται παντού όμορφη μουσική. Μεγάλα ηχεία σε κάθε γωνιά της πόλης και ηλιόλουστοι άνθρωποι να σιγοτραγουδούν για το χαμόγελο της ψυχής τους.

Τα όνειρα είναι για να μας δίνουν κίνητρο ή για να τα πραγματοποιούμε;
Γιατί το ένα να αναιρεί το άλλο;

Ποιο μότο σε αντιπροσωπεύει;
Ένα πολύ αγαπημένο μου στιχάκι των Ενδελέχεια που μιλάει για τον έρωτα.

"Δεν είναι "μπόμπα"σε σκυλάδικο ο έρωτας,
ούτε ο εύχαρις και πλούσιος μαλακας.
Είναι αυτόχειρας φυγάς."

Μια αφιέρωση για τις mousikesnotes...
Να αγαπάτε, να ερωτεύεστε και να επαναστατείτε

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ - ΣΠΥΡΟΣ ΖΩΙΤΣΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ZUMBA INSTRUCTOR ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΝΙΚΟΛΕΤΟ

Αποκλειστική συνέντευξη στην ΈΛΕΝΑ ΦΩΤΙΟΥ