COMEBACK ΘΥΕΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΒΑΖΑΙΟ!




Εντυπωσιακό comeback από τον Λευτέρη Βαζαίο, έναν από τους σημαντικότερους τραγουδιστές και δημιουργούς της νησιωτικής μας παράδοσης.


Έχοντας περάσει πολλά σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο τα τελευταία χρόνια, και κρατώντας μια στάση αποχής από την δημοσιότητα, όχι όμως και από τα δρώμενα ο καλλιτέχνης που ξεσήκωσε την Ελλάδα με τις επιτυχίες και τις εμφανίσεις του επέστρεψε με "θορυβώδη’’ τρόπο στο προσκήνιο!

Η συνεργασία του με την δισκογραφική εταιρία Real Music ήταν η αρχή. για την επάνοδο του στην δισκογραφία με τραγούδια που αμέσως αγαπήθηκαν από τον κόσμο -που απέδειξε άμεσα και εκκωφαντικά το πόσο αγαπάει και στηρίζει τον Λευτέρη Βαζαίο καθώς και το πόσο είχε ανάγκη η δισκογραφία το δημιουργικό του ταλέντο και την ομολογουμένως καταπληκτική φωνή του στο λαϊκό και νησιώτικο τραγούδι-.

Ο Λευτέρης Βαζαίος αληθινός και αποφασισμένος για αλλαγές, απασχόλησε τα φώτα της δημοσιότητας με την ειλικρίνεια του και σε συνδυασμό με την προσεκτική καθοδήγηση της Real Music, μπορούμε να πούμε πως η επιστροφή του αποτελεί ένα από τα εντυπωσιακότερα Comeback που έχουμε δει στην Ελληνική μουσική σκηνή και αυτό φαίνεται από τις συνεχόμενες Live εμφανίσεις του, τις συνεντεύξεις του και τα τραγούδια του!

Ο ορισμός του Success Story με την δισκογραφική εταιρία Real Music να έχει την αποκλειστική ευθύνη της επιτυχίας αυτής και φυσικά έναν Λευτέρη Βαζαίο όπως τον αγαπήσαμε και ακόμη πιο "δυνατό"!

Ο Αποστόλης Βούλγαρης μας μίλησε σε τόνο αποκλειστικό για τη συνεργασία του με τον Λευτέρη Βαζαίο:

"Ο Λευτέρης Βαζαίος. είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει την μουσική, το τραγούδι και έχει θέληση για δημιουργία και επιστροφή σε αυτό που το είχαμε συνηθίσει!
Όποιος γνωρίσει τον Λευτέρη από κοντά και συζητήσει μαζί του θα καταλάβει πολλά για τον χαρακτήρα του. Δυο πράγματα μας κέρδισαν από το πρώτο κιόλας ραντεβού. Πρώτον: η απλότητα του σαν άνθρωπος, κάτι που μας χαρακτηρίζει απόλυτα σαν παραγωγούς και σαν εταιρία και δεύτερον: η πίστη μας στον καλλιτέχνη Λευτέρη Βαζαίο και πως έχει πάρα πολλά να δώσει στην παράδοση και στο τραγούδι γενικότερα.

Δεν ήταν φυσικά όλα εύκολα, όμως με επιμονή και προσωπική ενασχόληση σε συνάρτηση με την θέληση του Λευτέρη για ουσιαστική συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, θεωρώ πως είμαστε σε ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο με εντυπωσιακή για όλους μας άνοδο η μάλλον επανατοποθέτηση του ονόματος του εκεί που πάντα θα έπρεπε να είναι. Στην κορυφή!"

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ - ΣΠΥΡΟΣ ΖΩΙΤΣΑΣ

Αποκλειστική συνέντευξη στην ΈΛΕΝΑ ΦΩΤΙΟΥ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ZUMBA INSTRUCTOR ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΝΙΚΟΛΕΤΟ