ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΝΕΛΛΟ




Τον γνώρισα μέσα από τη συμμετοχή του στο μουσικό παιχνίδι "Rising star" και είχα εντυπωσιαστεί ομολογώ από τη φωνή του.
Όταν τον συνάντησα από κοντά, εντυπωσιάστηκα ωστόσο από την ευθύτητα του, την ειλικρίνεια και τη ντομπροσύνη του. Στοιχεία που αυτόματα τον διαφοροποιούν από τους υπόλοιπους καλλιτέχνες.
Απολαύστε τον σε μια συνέντευξη από καρδιάς!




Μίλησε μας για την τελευταία σου δισκογραφική δουλειά...
"Είναι ένα single με τίτλο "Αφιλότιμη" και κυκλοφορεί από τη Heaven. Περιέχει το γνωστό και αγαπημένο τραγούδι σε μουσική του Γιώργου Χατζηνάσιου και στίχους του Τάσου Οικονόμου. Το τραγούδι αυτό έχει ερμηνεύσει ο Στράτος Διονυσίου. Κυκλοφορεί εδώ και ένα μήνα."





Τι κέρδισες από τη συμμετοχή στου στο "Rising star";
"Κέρδισα το οτι έγινα πιο αναγνωρίσιμος στο κοινό και ήρθα σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους του χώρου. Ήταν κάτι που απόλαυσα!"



Δεν μπορώ να μη σταθώ στο album σου "Ο Δημήτρης Κανέλλος ερμηνεύει Φώντα Λάδη"...
"Η χαρά μου είναι ανείπωτη για αυτό το δίσκο!
 Είναι μια δουλειά που για μένα αποτελούσε ένα όνειρο ζωής που έγινε πραγματικότητα! Είναι στο σύνολο οχτώ τραγούδια, σε στίχους του ποιητή Φώντα Λάδη και σε μουσική των πρόωρα χαμένων φίλων και συνεργατών του, και γνωστών σε όλους μας, Μάνο Λοΐζο και Δημήτρη Λάγιο. Στο άλμπουμ αυτό, συμμετέχει σ’ ένα από τα τραγούδια και συγκεκριμένα στο “Στα μάτια σου που κλαίνε”, η εξαιρετική Γλυκερία και την ευχαριστώ μέσα απ’ τη καρδιά μου για τη τιμή! Την επιμέλεια της παραγωγής την έκανε ο Στέλιος Φωτιάδης και στα φωνητικά του άλμπουμ είναι η καλή μου φίλη και καταπληκτική τραγουδίστρια, Ερωφίλη! Ενορχήστρωση και προγραμματισμό έκανε ο Πόλυς Πελέλης.
Είναι μια δουλειά που έγινε όχι μόνο με πολλή αγάπη μα και με πολύ μεράκι."

Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεσαι σταθερά με τη Γλυκερία.
"Ναι είναι αλήθεια αυτό. Είναι μια εξαιρετική τραγουδίστρια, ένας καταπληκτικός άνθρωπος και είμαι προνομιούχος που δουλεύω μαζί της σταθερά!"





Θα σε γυρίσω πίσω στο χρόνο και θέλω να μου μιλήσεις για τη μέχρι τώρα πορεία σου στο τραγούδι.
"Έχω περίπου στα είκοσι, ίσως και παραπάνω χρόνια, που ασχολούμαι με τη μουσική αλλά κυρίως με το τραγούδι. Είναι μια διαδρομή που έχω πολλές καλές αναμνήσεις αλλά και δύσκολες στιγμές.
Ξεκίνησα από πολύ μικρός να τραγουδάω σε κουτούκια- ταβερνάκια συνοικιακά, στη Π. Κοκκινιά και στον Κορυδαλλό. Στην πορεία αφού με κέρδιζε ολοένα και περισσότερο το τραγούδι, ένιωσα πως έπρεπε να σπουδάσω αυτό που αγαπώ, κι έτσι πήγα στο τμήμα της φωνητικής στη τάξη της Άννας Διαμαντοπούλου στο Εθνικό Ωδείο στη Πλ. Βάθης. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος για μένα αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου γιατί μου έδωσε γερές βάσεις πάνω στο τραγούδι και την ευχαριστώ από καρδιάς!
Έτσι συνέχισα στο δρόμο του τραγουδιού και σιγά σιγά, ξεκίνησα να τραγουδάω στο πλάι μεγάλων τραγουδιστών όπως η Γλυκερία, η Ελένη Βιτάλη πρόσφατα, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Κώστας Μακεδόνας, η Πόλυ Πάνου, η Πίτσα Παπαδοπούλου και άλλοι. Είναι μια πολύχρονη καλλιτεχνικά εμπειρία, που συνεχίζει με εξίσου όμορφες συνεργασίες αλλά και δισκογραφικές δουλειές για τις οποίες είμαι πολύ χαρούμενος!"



Τι πρέπει να διαθέτει κάποιος σήμερα για να ξεχωρίσει ως τραγουδιστής;

"Δε νιώθω πως υπάρχουν συνταγές επιτυχίας σε ότι κάνει κάποιος, πόσο μάλλον στο χώρο του τραγουδιού που έχει και πολλές ιδιομορφίες. Αυτό που κατά τη γνώμη μου οφείλει στον εαυτό του κυρίως, αλλά και στους γύρω του να κάνει, είναι να ασχολείται με ότι πραγματικά αγαπάει, προκειμένου να του δίνει αυτή του η αγάπη, δύναμη για να συνεχίζει να προσπαθεί και να μην το εγκαταλείπει. Αυτόν τον δρόμο μέχρι τώρα ακολουθώ, και σ’ αυτόν θα συνεχίσω."



Πώς μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει μαζί σου;
"Για να επικοινωνήσει κάποιος μαζί μου, μπορεί μέσω της σελίδας μου στο facebook, στο Δημήτρης Κανέλλος - Dimitris Kanellos
@dimitriskanellosofficial ή στο instagram, στο https://www.instagram.com/dimitriskanellos1981/"










Η εποχή μας προωθεί κατά την γνώμη σου το γρήγορο χρήμα οπότε το επάγγελμα αυτό κατά πολλούς έχει πολλά χρήματα;





"Όλοι οι κλάδοι, και λόγω της γενικευμένης οικονομικής κρίσης, έχουν υποστεί μεγάλο πλήγμα, με αποτέλεσμα πολλοί εργαζόμενοι και στον χώρο του τραγουδιού να ζουν με όρους και συνθήκες κυριολεκτικά απόλυτης ένδειας. Οι καιροί είναι δύσκολοι κι οφείλουμε με όρους αλληλεγγύης να βοηθάμε και να στηρίζουμε όσους έχουν σοβαρή ανάγκη! Και είναι πολλοί αυτοί οι συμπολίτες μας που ολοένα, δυστυχώς και αυξάνονται!
Έτσι, απατώντας στο ερώτημα σας δε νομίζω πως για τη πλειοψηφία του λαού υπάρχει κάποιος κλάδος που να δίνει πληθώρα χρημάτων σ’ αυτή τη φάση. Για λίγους ναι, μπορεί, αλλά από την άλλη δεν είναι αυτοί κι ο κανόνας."









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ - ΣΠΥΡΟΣ ΖΩΙΤΣΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ZUMBA INSTRUCTOR ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΝΙΚΟΛΕΤΟ

Αποκλειστική συνέντευξη στην ΈΛΕΝΑ ΦΩΤΙΟΥ